sonority.nl

SponsorKliks& Nieuwsarchief archief 2008

27-09-2008

Sonority gaf optreden 'Nazomeren met Sonority

Sonority gaf optreden 'Nazomeren met Sonority

28 september 2008

Sonority gaf optreden 'Nazomeren met Sonority en vrienden'

Zaterdag 27 september gaf popkoor Sonority haar jaarlijkse optreden, ditmaal getiteld 'Nazomeren met Sonority en vrienden'. Dit optreden vond plaats in de Burgerzaal van het gemeentehuis te Aalsmeer. Hieronder de reeds verschenen persberichten over dit optreden.

Een indruk van dit optreden krijgt u hieronder.

17-09-2008

Nazomeren met Sonority en vrienden

17 september 2008

Nazomeren met Sonority en vrienden

Sluit je ogen en roep de sfeer van de Ramblas, Barcelona op. Je zintuigen worden geprikkeld als je ’s avonds gaat flaneren op straat. Geurig gekruid eten, oogstrelende mozaïeken, muzikanten en living statues. Dit is wat Sonority voor ogen heeft voor zaterdag 27 september a.s.          Na maanden van voorbereiding is het bijna zover. Het concert van popkoor Sonority “Nazomeren met Sonority en vrienden” op 27 september a.s. Het belooft een vrolijke en nazomerse avond te worden met een gevarieerd programma. Naast natuurlijk een spetterend optreden van Sonority zal het koor ook twee nummers laten horen die samen met vrienden van de koorleden eerder deze dag zijn ingestudeerd. Verder staat er een bruisende salsa dansdemonstratie door Crema Latina op het programma  en kan er in de pauze door alle liefhebbers meegedaan worden aan een Merengue workshop. Sonority staat voor dit optreden onder leiding van dirigent Rutger van Leyden en de begeleiding is in handen van Jan Raadgever.De Burgerzaal van het Gemeentehuis wordt geheel in zomerse sferen gebracht zodat u zich op de Ramblas van Barcelona waant. De aanvang is om 20.15 uur en de koffie staat klaar om 19.45 uur.

Wilt u dit spektakel niet missen, dan kunt u nu kaarten bestellen bij Marja van der Jagt, telefoon 0297-329279 highlighting of per email info@sonority.nl Ook aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar. Kosten 10 euro, inclusief consumpties. donateurs en jeugd tot 16 jaar betalen 7,50 euro.

03-07-2008

Sonority in zomerse sferen

Artikel Nieuwe Meerbode - 3 juli 2008

Sonority in zomerse sferen

Aalsmeer - Alhoewel de zomer nog maar net op stoom is bereidt Sonority zich voor op haar concert op 27 september in de Burgerzaal onder de titel "Nazomeren met Sonority en vrienden". Stelt u zich hierbij zomerse sferen voor zoals op de Ramblas in Barcelona. Alle leden van Sonority nodigen vrienden uit en gaan overdag in een workshop samen met hen een aantal nummer instuderen. Tijdens een spetterend optreden zal Sonority 's avonds met en ook zonder vrienden te horen zijn. Er is natuurlijk nog meer te beleven: zo kunt u genieten van een salsa demonstratie en kunnen liefhebbers in de pauze deelnemen aan een merengue workshop. Sonority wordt voor deze gelegenheid gedirigeerd door Rutger van Leyden. Zet de datum vast in uw agenda zodat u dit evenement zeker mee gaat maken. Op dit moment geniet het koor van de zomervakantie. Afgelopen dinsdag is de laatste repetitie geweest en zwermden de koorleden alle richtingen uit om op 19 augustus vakantieverhalen uit te wisselen tijdens de jaarlijkse barbecue. Vanaf 26 augustus zal er weer flink gerepeteerd worden om van 'Nazomeren met Sonority en vrienden' een succesvol optreden te maken.